Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

2022 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ


Μια ακόμα χρονιά έφυγε και μια νέα χρονιά με 363 ημέρες μόλις ήρθε..

Μια χρονιά περίεργη αυτή που έφυγε. Μια χρονιά που βιώσαμε φυσικές καταστροφές αλλά και πολλές γυναικοκτονίες. Γενικά ήταν μια χρόνια που οι επιπτώσεις του κορωναίου άρχισαν ήδη να φαίνονται και ακόμα δεν έχει τελειώσει αυτή η ιστορία..

Ακόμα και αυτές οι γιορτές ήταν περίεργες.. Ένα κλίμα φόβου και αβεβαιότητας κυριαρχούσε στην ατμόσφαιρα, και δε σε άφηνε να χαρείς τις γιορτές όπως ίσως να τις χαιρόμασταν μέχρι πριν δυο χρόνια...

Βέβαια ίσως οι φετινές γιορτές να ήταν λίγο καλύτερες από την άποψη της «ελευθερίας» και των ανοιχτών καταστημάτων.. Έβλεπες ανθρώπους να κάνουν ψώνια, να πίνουν καφέ, να τρώνε και να χορεύουν.. Οι πόλεις στολισμένες σα να πάλευαν και εκείνες να διώξουν το αρνητικό κλίμα.. Ήταν όμως μια «ελευθερία» συγκεχυμένη..

Και τα φωτάκια συνεχίζουν να αναβοσβήνουν. Οι άνθρωποι συνεχίζουν να εύχονται είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο. Σε μια προσπάθεια να πάρουν δύναμη και αισιοδοξία ο ένας από τον άλλον για τη νέα χρονιά.. Να δώσουν μια ελπίδα ότι μπορεί φέτος να είναι καλύτερα τα πράγματα.. Φέτος, μπορεί να νιώσουμε πραγματικά ελεύθεροι..


Και αυτό επιλέγω να κρατήσω. Την ελπίδα και την αισιοδοξία ότι φέτος θα είναι καλύτερα και να ευχηθώ αρχικά καλή χρονιά με υγεία, μια ευχή που είναι πιο αναγκαία από ποτέ. ..

Ένας χρόνος λοιπόν μόλις έφυγε, ένας νέος ήρθε!! Καλή χρονιά να έχουμε όλοι και με αγάπη, πολλά όνειρα και ελπίδα! 

Τα όνειρα είναι για να τα ζούμε, η ελπίδα για να μπορούμε να πιστεύουμε στα θαύματα, η αγάπη για να μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε ν΄ αγωνιζόμαστε και ν΄αντέχουμε και η υγεία που ανέφερα παραπάνω να μας βοηθάει να υλοποιούμε όλα τα υπόλοιπα!!!

Χρόνια πολλά και καλά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου